Termékek Menü Kedvenceim
0

15001001 Homepilot HOMEPILOT vezeték nélküli Gateway

A termék képek illusztrációk.

Ár:
96 040 Ft (75 622 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #558550
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

HOMEPILOT Gateway prémium

Intelligens otthoni vezérlőközpont az összes intelligens HOMEPILOT termék vezérléséhez egy ingyenes alkalmazáson keresztül
Könnyen vezérelheti az eszközöket és létrehozhat egyedi automatizálásokat az ingyenes Android és iOS alkalmazással
Kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple Shortcuts és a Philips Hue szoftverekkel
Akár 100 készülékhez: csoportok, rutinok és kiterjedt automatikus funkciók kialakítását teszi lehetővé

A Gateway Premium az okosotthon központja HOMEPILOT okosotthonához. Lehetővé teszi okos HOMEPILOT termékeinek vezérlését egy ingyenes alkalmazással, és számos automatizálás beállítását.

Összesen akár 100 okoseszközt is regisztrálhat, csoportokba vonhat és integrálhat automatizálásaiba. Ön választhatja meg saját tempóját, és lépésről lépésre bővítheti rendszerét – legyen szó redőnyről, napellenzőről, redőnyről, világításról vagy fűtésről. Az ingyenes HOMEPILOT alkalmazással nagyon egyszerűen konfigurálhatja otthoni automatizálását okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Az áttekinthető és intuitív alkalmazás megkönnyíti az egyéni műszerfal összeállítását, így mindig gyorsan hozzáférhet a legfontosabb eszközökhöz, csoportokhoz vagy rutinokhoz. Az olyan nyelvi asszisztensekhez való csatlakozásnak köszönhetően, mint az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Shortcuts, az okosotthon automatizálása még kényelmesebb. A Zigbee 3.0 tanúsítvánnyal rendelkező fényforrások integrálása még nagyobb rugalmasságot és szélesebb lehetőségeket biztosít. Erről bővebben a Kompatibilitás lapon olvashat. A HOMEPILOT okosotthon rendszer alapja a házon belüli rádiórendszer. Ez egy teljesen független rádiórendszer, amely 10 éves tapasztalaton alapul, és 100%-ban Németországban készült. Minden eszközinformáció, rutin és automatikus folyamat helyben tárolódik az eszközén, így bármikor üzemeltetheti okosotthonát, akár internetkapcsolat nélkül is. A frissítéseknek köszönhetően az átjáró prémium jövőbiztos marad, és rendszeresen új funkciókkal egészítik ki – az életéhez igazodó okosotthon érdekében.

Készítse el egyéni kívánt forgatókönyveit, és indítsa el őket egy gombnyomással, vagy állítson be automatikus folyamatokat! Szeretnéd, ha minden reggel felmennének a redőnyök? Ezután hozza létre a „Kelj fel” rutint: A redőnyök a kívánt időpontban felmennek, a hálószobában felgyullad a lámpa, és a fürdőszoba fel van fűtve. A Gateway prémium és intelligens érzékelőkkel kombinálva praktikus ha-akkor szekvenciák is létrehozhatók: Például, ha az intelligens időjárás-érzékelő extrém napsugárzást mér, automatikusan gondoskodik arról, hogy a redőnyök zárva legyenek, és lakóhelye védett legyen a sugárzástól. hőség.

Ahhoz, hogy az átjárót központi vezérlőként használhassa, a mellékelt LAN-kábellel az útválasztó egy szabad LAN-portjához kell csatlakoztatnia. A tápegységet is csatlakoztatni kell. Miután letöltötte az ingyenes HOMEPILOT alkalmazást Androidra és iOS-re, könnyedén regisztrálhatja, konfigurálhatja és vezérelheti okoseszközeit.

Minden intelligens HOMEPILOT termék regisztrálható a Gateway prémiumon – legyen szó szíjtekercsekről, redőnymotorokról, radiátor termosztátokról, kapcsolóaktorokról, időzítőkről stb. Ezeket a terméknévben szereplő " smart" kiegészítésről ismerheti fel. AddZ LED lámpáink, valamint a gyártótól független LED lámpák, mint például a Philips Hue, az Ikea Tradfri, a Ledvance Smart+, a Tint és az Innr szintén integrálhatók az addZ sticken (vagy egy másik Zigbee átjárón) keresztül. Az Amazon Alexával vagy a Google Assistant szolgáltatással kapcsolatos tudásunkkal okostermékei hanggal is kezelhetők, és rutinokba integrálhatók.
Támogatott nyelvek: német / angol / holland / francia / olasz / spanyol / lengyel / cseh / svéd.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: 2021-es energiahatékonysági osztályok: n.rel. · Adatcsere: bidirekcionális · Adatátvitel (Smart Home): vezeték nélküli · Bázisállomás (Smart Home): Szükséges, a csomagban · Felhő kapcsolat (SmartHome): Alexa, Google Home · Frekvencia (LOV): 2.4 GHz, 434.5 MHz · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Méret, magasság: 30.5 mm · Méret, mélység: 130 mm · Méret, szélesség: 130 mm · Rádiójel szabvány (Smart Home): Gyártóspecifikus · Smart Home adatátvitel: vezeték nélküli · Sorozat: HOMEPILOT · További műszaki adatok: Tápfeszültség: 5 V / 3 A (DC)
Max. teljesítményfelvétel: kb 15 W
Átlagos energiafogyasztás 2,5 W (rádió és LAN vagy WLAN aktív)
LAN: 1 x Ethernet (100 Mbps)
WLAN 802.11 b/g/n
WLAN átviteli frekvencia: 2,400 GHz - 2,483 GHz
WLAN átviteli teljesítmény: max.100 mW
Adóteljesítmény....................................... max. 10 mW
Hatótávolság: épületben: kb. 30 m (épületszerkezettől függően)
Max. okoseszközök: 100
Megengedett környezeti hőmérséklet: 0 °C és + 40 °C között · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett

Szállítás tartalma: 1 x átjáró prémium, Hálózati adapter (5 V/3 A), LAN kábel, Használati útmutató

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X