III. kategória élelmiszerrel való érintkezés HA TE
Könnyű konstrukció a tapintási érzékenység és a szabályozott finommotoros munka érdekében. Kiváló minőségű nitril anyaga növeli az ellenálló képességet a lyukasztással vagy repedésekkel szemben. Úgy tervezték, hogy az iparágak széles körében működjön.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: számára ajánlott a betegek standard vizsgálata alkatrészek és tartozékok felszedése élelmiszerek kezelése és feldolgozása vendéglátás/ételkészítés hulladékártalmatlanítás (szemét, bioanyagok és textil) Könnyű szerelési munka laboratóriumi munka, keverés, előkészítés, töltés, tisztítás Gyógyszerkészítmények készítése laboratóriumi elemzések
Műszaki adatok: Anyag (csak címben): Nitril · EN szabvány: EN 455, EN 420-2003, EN 374-5, EN 374-1, EN 21420:2020, EN 374-2, EN 374-4, EN 16523-1 · Gyártói szín: Kék · ISO szabvány: ISO 21420:2020 · Kesztyű jellemzők: hintőpormentes · Méret (kesztyű): 9 · További műszaki adatok: Unisex