Közismert, hogy a szervezetünk számára kiemelkedően fontos többszörösen telítetlen zsírsavakhoz elsősorban különböző növényi olajok és halak fogyasztásával juthatunk hozzá. A mélytengeri halak gazdag forrásai az Omega-3 zsírsavaknak. Megfelelő bevitelükről táplálkozásunkkal kell gondoskodnunk. Rendszeres – legalább heti kétszeri – tengeri hal fogyasztással elősegíthetjük a szervezet számára értékes Omega 3 zsírsavak bevitelét. A tengeri halakban található két Omega 3 zsírsav, az EPA és a DHA hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, a megfelelő szívműködéshez . Zsírsav összetétel kapszulánként: Telített zsírsavak: 200 mg ,Telítetlen zsírsavak: 800 mg, - ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak: 213 mg - ebből többszörösen telítetlen zsírsavak: 587 mg.