Tejmentes fehérje italpor édesítőszerekkel.
Miért ajánljuk a BioTech USA Beef Protein fehérjét?
- 87% fehérje tartalom
- Kizárólag hidrolizált fehérjét és hozzáadott L-glutamin és L-arginin aminosavakat tartalmazó fehérje összetétel
- Hozzáadott kreatin nélkül
- Alacsony zsírtartalmú
- Cukormentes
- Laktózmentes
- Gluténmentes
*Az állítás vízzel hígított fogyasztásra kész termékre vonatkozik.
Marhából származó, hidrolízisen átvezetett fehérje peptid formula, speciális aminosav bázissal.
A marhafehérje az alacsony zsírtartalmú marhahúsnál (pl.: steak) könnyebben emészthető fehérjeforrás, amely jól felszívódik és állati eredetű fehérjeként biológiai értéke nagyszerű.
A termék ugyan alacsony zsírtartalmú (0,6g/adag), de a benne lévő kókuszzsír kiváló MCT (közepes szénláncú triglicerid) forrás.
1 adagban (30 g):
Kiknek ajánljuk a Beef Protein-t?
a Beef Protein kiváló fehérjeforrás mindenki számára, segít megőrizni a csontok egészségét és az izomtömeget, valamint hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez is
- azoknak, akik nem tej alapú fehérjét keresnek
- Paleo diétához is ideális
- tejmentes étrendet követőknek
- tejcukor érzékenyeknek
- glutén érzékenyeknek
A Beef Protein az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (30 g = 1 adagoló kanál = 2 púpozott evőkanál) 250 ml vízben, keverőpalack segítségével. Edzésnapokon fogyassz minimum 2 adagot, egy adagot az edzés követő 45 percen belül, illetve egy adagot két étkezés között. Pihenőnapokon fogyassz egy adagot reggel és egy adagot este.
Figyelmeztetések: A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Összetevők: Beef Protein Blend 85% (hidrolizált fehérje, L-Glutamin, L-Arginin), ízfokozó (glicin és nátriumsója), maltodextrin, aromák, sűrítőanyagok (cellulózgumi, karragén), emulgeálószer: lecitinek (szója), fahéj, krémesítő keverék [kókuszsír, maltodextrin, növényi fehérje, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], étkezési só, édesítőszer (szukralóz), színezék (tartrazin**).
**Alluravörös AC, tartrazin: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.