Kenyérre vágysz, de nincs időd? 2 percet igényel Tőled, 4-et a mikrohullámú sütődtől ez az egyszerű de nagyszerű keverék. *A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 50%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék. Elkészítési javaslat: tegyél egy kis tálba 80 ml langyos vizet, 20 ml folyékony zsiradékot, 20 ml friss vagy 100%-os citromlevet, add hozzá a tasak tartalmát és keverd el alaposan. 5 perc pihentetés után magas fokozaton mikrohullámú sütőben 4 perc alatt süsd készre. A formából kivéve hűtsd ki. A hagyományos kenyér gyors helyettesítőjeként fogyasztható. Airfryer forró levegős sütőben is készítheted: 180 fokon 12-16 perc alatt süsd készre erre alkalmas sütőformában. Összetevők: tápióka keményítő, szezámmag liszt, bambuszrost liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, sárga lenmagliszt, foszfátmentes sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalaya só . Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.