A Felicia teljes kiőrlésű hajdina tészta. Bio és természetes módon gluténmentes.
Teljesen természetes, csak vízzel és liszttel készül és csak egy összetevőt tartalmaz : 100% bio teljes kiőrlésű hajdinaliszt.
Számos táplálkozási előnnyel rendelkezik: rostforrás és ásványi anyagokban, például magnéziumban és mangánban gazdag. A magnézium hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, a normál izomműködéshez, a normál csontozat fenntartásához, valamint a normál pszichológiai működéshez.
A hajdina antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és egy rutin nevű vegyületet tartalmaz , amely segít megőrizni az érszövetek rugalmasságát.
A Felicia teljes kiőrlésű hajdinatészta karakteres ízű, a múlt hagyományait és ízeit idézi.
Mindenkinek jó, aki változatossá szeretné tenni étrendjét a hagyományos tészták alternatívájának bemutatásával. Ideális mindazok számára, akik úgy döntenek, hogy egészségesen és természetes módon étkeznek, az íz feláldozása nélkül.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = ízlés szerint
Ízlés szerint
Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők:
100% bio hajdinaliszt