Itt a Grapoila legújabb tökmagolaj-változata - pörkölt tökmagból! Az gyártási eljárás változatlanul a hidegen sajtolás, de a magokat préselés előtt finoman megpörköljük. Igaz, hogy így veszítünk egy keveset a hőérzékeny vitaminokból és tápanyagokból, viszont a pörkölt magból sajtolt olaj olyan szintű kulináris élvezetet nyújt, ami az ínyencek számára megér ennyi áldozatot. (Aki a tökmagolaj áldásos hatásai miatt fogyasztaná ezt az olajat, az továbbra is megtalálja kínálatunkban a pörköletlen magból sajtolt változatot, a mag teljes tápanyagarzenáljával.) A pörkölt változat 2022-ben Great Taste csillagot nyert a világ legrangosabb ételkóstoló versenyén, Londonban. A neves szakértőkből álló zsűri véleménye szerint „csodás illata egyből kóstolásra csábít, az olaj selymesen körbefut a szájban, miközben a pirított aromával vegyülő diós tökmagíz szépen kiteljesedik anélkül, hogy túlontúl intenzívvé válna.”