Az élelmiszerek fagyasztása -20 ° C-ra Forrásbiztos + 95 ° C-ig Videofőzés tartósítására és sous előállítására
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Akár ételmegőrzésre, akár sous vide főzéshez - a Leifheit vákuumzsákjai (30 x 40 cm) robusztusak és szakadásállóak. Stabil hegesztési varrattal is rendelkeznek, amely megakadályozza a bosszantó szivárgást. Fagyasztásra és főzésre 95 ° C-ig egyaránt alkalmasak. Természetesen a táskák a mikrohullámú sütőbe is behelyezhetők, hogy felolvassák vagy melegítsék a benne lévő ételeket. A vákuumzsákok teljesen mentesek a BPA-tól. Ezen felül kompatibilisek más vákuumkészülékekkel, és így garantálják a maximális rugalmasságot. 56 ingyenes címkét tartalmaz az egyszerű címkézéshez.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Robusztus és könnyálló vákuumzsák az ételek optimális védelme érdekében A stabil hegesztési varratok megakadályozzák a bosszantó szivárgást. Az ideális vákuum és a tartós frissesség szerkezete Fagyasztásra alkalmas (-20 ° C-ig) ) Az ételeket felolvaszthatják vagy felmelegíthetik a mikrohullámú vákuumzsákokban. A vákuumzsákok nem tartalmazzák a BPA-t. Más márkák vákuumberendezéseihez is alkalmasak, ezért rugalmasan felhasználhatók
Műszaki adatok: Anyag: Műanyag · Fólia szélesség: 400 mm · Gyártói szín: Átlátszó · Konyhagép jellemzők: Tépésálló, Hegesztett varrattal, főzésálló