Termékek Menü Kedvenceim
0

Nature Cookta basic útifűmaghéj 150 g

A termék képek illusztrációk.

Ár:
1 535 Ft (1 208 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 1-2 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #631562
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

Konyhai felhasználása egészen a levesektől a desszertekig terjed, ételeink laktatóbbá válnak a gazdag rosttartalmú útifű maghéjnak köszönhetően. Az akár fehérliszt helyett is használható, sűrítésre, zselésítésre kiválóan alkalmas konyhai alapanyag rosttartalma rendkívül magas, ezért rostbevitelünk növelésére kifejezetten ajánlott. A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Létezik egy növény, mely Indiánból és Iránból származik, de egyre nagyobb ismertségnek örvend már hazánkban is. Ez a növény a psyllium husk, avagy az útifű maghéj. Főképp gyógyászati célokra használják, de ételeink elkészítésénél is sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít, segítve ezzel a rostdús táplálkozást, melyben igencsak hiányt szenvedünk manapság. Jótékony hatása nagy vízmegkötő képességének köszönhető: folyadékkal érintkezve zselészerű anyaggá válik, melynek fogyasztásával javíthatunk emésztésünk egyensúlyán. Kúraszerű alkalmazásához egy evőkanál útifű maghéjat keverjünk el 2 dl vízben vagy más folyadékban, és azonnal fogyasszuk el, hogy a zselésedés már a gyomorban kezdődhessen meg. Az emberi szervezetnek naponta körülbelül 35% rostbevitelre van szüksége. Egy átlagos embernél ez körülbelül 15%. Az útifű maghéj kitűnő megoldás a napi rostbevitel növeléséhez, hiszen körülbelül 85%-a rost. Így ha ételeink egy részében felhasználjuk, már nagyon sokat segítünk szervezetünknek. Konyhai felhasználása egészen a levesektől a desszertekig terjed, ételeink laktatóbbá válnak a gazdag rosttartalmú útifű maghéjnak köszönhetően. Paleós kenyereknél gyakran előfordul, hogy vizessé válik a tészta. Ez megelőzhető útifű maghéj használatával. A kenyérre kenhetünk maghéjjal dúsított vajat, pástétomot, esetleg fűszeres olajt, és máris készen van a rostban gazdag reggeli. Müzlibe szintén keverhető. Leves főzésénél rántás helyett is használhatjuk, sőt, főzelékek sűrítésére fehérliszt helyett is. Akár teljes mértékben helyette, vagy csak egy részével elkeverve. Tésztaételeink szószainak sűrítésére is kiváló. Előnye, hogy teljesen jól elkeverhető hideg folyadékban is, emiatt kitűnő lehetőség főzés nélküli pudingok elkészítéséhez: például gyümölcsös, diós, mandulás keverékhez keverjünk kókusztejszínt, esetleg almalében áztatott mazsolát, és annyi maghéjat, hogy puding állagú masszát kapjunk. Nem csak finom, hanem rendkívül egészséges desszertet kapunk végeredményként.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő

A KATEGÓRIA TOVÁBBI TERMÉKEI

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X