Az Olimp Hepaplus kapszula támogatja támogatja a méregtelenítést, a máj és az emésztőrendszer megfelelő működését. Ajánlott felnőttek számára.
""A élelmiszerek fogyasztása alapvető szerepet játszanak a májkárosodásban. Nincs egyetlen sejtünk sem a testünkben, függetlenül attól, milyen messze van a májtól, ami nem függ tőle.""
Hihetetlen, mennyire fontos a szervezet megfelelő működése az egészségünkre. A máj többek között hozzájárul a:
szénhidrát anyagcseréhez
zsírkezeléshez
fehérje szintézishez
A, D, B12 vitaminok és vas-készletek gyűjtésében
méregtelenítő funkciókhoz
epe termeléshez
immunológiai funkciókoz
és még sok máshoz!
Fő alkotóeleme az articsóka kivonat, mely az egyik legrégebben termesztett növény. Természetes májvédő hatású összetevő, segít „tisztán tartani” a májat, fokozza az epe működését, javítja az anyagcserét. Ne felejtsük: a májunk az anyagcsere első kapujaként egyben a szervezetünk egyik legfontosabb védvonala is!
Az articsóka kivonat fő összetevője a standardizált cinarinra. 17,5 mg cinarin (5%) tartalmat jelent kapszulánként, melyhez B-vitamin komplex (tiamin, riboflavin, niacin, pantoténsav és B6-vitamin) és L-ornitin társul, így hozzájárulnak a normális energiatermelő anyagcseréhez is.
Az L-onitin aminosav segít a megfelelő méregtelenítő folyamatokban, közrejátszik az ammónia eltávolításában.
Az Olimp Hepaplus terméket fizikailag aktív emberek étrendjéhez ajánljuk, akik részt vesznek az erő vagy az állóképesség fejlesztésében, így gyakran nagy mennyiségű élelmiszert (beleértve a zsíros vörös húsokat) visznek be a szervezetbe. Ajálnjuk azok számára is akik megnövelt alkoholfogyasztása a máj egészségi állapotának romlását okozza.