Érintésmentes és érintkező hőmérsékletmérés egyetlen mérőeszközben kombinálva nagy mérési tartomány alkalmas az élelmiszeriparban a HACCP szerint Állítható emissziós tényező (élelmiszerekhez előre beállítva)
Digitális hőmérő PCE-IR 80 élelmiszer-hőmérő érintésmentes és kontakt méréshez / 330 °C-ig / szonda rozsdamentes acélból / egyszerű kezelés A PCE-IR 80 ételhőmérő az élelmiszerek hőmérsékletének gyors szabályozására szolgál. Az élelmiszer-hőmérőt nagykonyhákban, vendéglátó-ipari szolgáltatásokban, hűtőházakban és raktárakban használják. Az ételhőmérőnek kétféle mérési módja van. Egyrészt a PCE-IR 80 ételhőmérő infravörös segítségével érintés nélkül képes mérni a tárgy hőmérsékletét. Itt a mérési tartomány - 35 ... 330 °C. Az ételhőmérő emissziós tényezője úgy állítható, hogy mindig a legjobb mérési eredményeket érhessük el. Másrészt az ételhőmérő rozsdamentes acél penetrációs érzékelővel rendelkezik, így a mérőeszköz behatolási, ételhőmérőként is használható. Ha a maghőmérsékletet ezzel a módszerrel mérik, az ételhőmérő -20 ... Mérjünk 260 °C-ot. A behatolási hőmérő mértékegysége ° C és ° F között váltható. A 10 ms-os gyors válaszidő és a nagy, 0,1 °C-os felbontás teszi teljessé az ételhőmérő hatókörét. A hőmérőt CR2032 elemmel szállítjuk.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: További műszaki adatok: Infravörös mérés típusa Mérési tartomány -35 ... 330 °C Felbontás: 0,1 °C Pontosság -35... 0°C: ± 4°C, 0 °C: ±2% mv ±2 °C Mérési típusú defektérzékelő Mérési tartomány -20 ... 260 °C Felbontás: 0,1 °C Pontosság a leolvasás ± 1%-a áfa ± 1,5 °C mérési pontarány 4 : 1 Állítható emissziós tényező 0,1 ... 1.0 Válaszidő 10 ms spektrális tartomány 8... 14 µm Tápellátás 3,0 V CR2032 elem Üzemi feltételek 0... 50 °C / max. 80% relatív páratartalom Súly kb. 100 g Méretek 151x41x20mm
Szállítás tartalma: 1 db PCE-IR 80 digitális hőmérő 1 db használati útmutató