Miért olyan fantasztikus párosítás a cékla és az alma?
Mert nem csak a cékla markáns íze olvad lágyan egybe a Simon Gyümölcs alma aromáival, de a hozzávalók jótékony hatásai is harmonikusan egészítik ki egymást. A négy féle alma ízgazdagsága szelíden tompítja a cékla karakterét, a nyers cékla pedig igazi vitamin és ásványi anyag koktéllal turbózza fel a frissítő végeredményt. A cékla jótékony hatása!
Számos előnye mellett a cékla csökkenti a vérnyomást, serkenti a keringést és a vashiányra is hatékony ellenszer. A nyomelemekben gazdag, érett gumókat már kora nyártól késő őszig szüreteljük, majd a gondosan átválogatott és megtisztított céklákból nyerjük ki a jellegzetes illatú, vörös nedűt.
Mert nem csak a cékla markáns íze olvad lágyan egybe a Simon Gyümölcs Cékla-Alma keverékében ez a rubinpiros céklalé találkozik az aranyló almával. A cékla kellemes mély aromájához társul a nap érlelte almák édes savassága, harapható illata, és rostos teltsége. A hidegen préselés és minimális hőkezelés emellett gondoskodik róla, hogy a számottevő gyógyhatás ugyanúgy ott legyen minden ízletes pohárban, mint a kiegyensúlyozott ízek gyengéd találkozása. A cékla-alma kifejezetten jó választás, ha szeretnéd a hétköznapokat egy természetes, egészségtudatos és rendkívül finom ivólével feldobni. Örömmel ajánljuk!
Éhgyomorra nem ajánljuk a fogyasztását.
Arány: 50% alma – 50% cékla