Mitől igazán ellenállhatatlan a Simon Gyümölcs őszibarack-almalé?
A hamvas őszibarack csábító illata már eleve kóstolóért kiált, az íncsiklandó, mézes aromák pedig szelíden egészülnek ki az almafajták édes-savanykás ízvilágával. Az eredmény egy tartalmas, zamatos ital, amely intenzív barackos illatával és könnyed ízével szinte minden érzékszervünkkel egyszerre kacérkodik. A legnépszerűbb gyümölcs!
A lédús, nőiesen gömbölyded gyümölcs méltán népszerű íze mellett számos jótékony hatással is megörvendezteti a rendszeres fogyasztót. Magas és változatos vitamintartalma mellett antioxidánsokban gazdag, de ásványi anyagainak köszönhetően segít a vérnyomás csökkentésében, avagy az emésztés serkentésében is. Nem mellesleg a hamvas barack bőrfiatalító hatásáról is hírhedt.
Az őszibarackokat Júniustól Szeptemberig szüreteljük, és egy szigorú előválogatással gondoskodunk róla, hogy csak a legkiválóbb szemek kerüljenek a présbe. A megfelelő ízhatás érdekében pedig több őszibarack fajtából különböző arányban használva állítjuk össze az üde Simon Gyümölcs őszibarack-almalevet. Ebben a meghatározott arányban évek munkája rejlik, amíg fokról fokra haladtunk a hol édes, hol fanyar, hol sűrű, hol lágy barackok tökéletes egyensúlya felé. Az érett őszibarackok jótékony hatáshoz és buja ízélményéhez adjuk hozzá családunk féltve őrzött receptjét, a Simon Gyümölcs almalevet. Az igazán ellenállhatatlan barackos íz érdekében azonban a titkos almalevünk receptjét is a barack lágyságához igazítjuk, így az alma nem elnyomja, inkább szelíden táncba kéri az őszilé kacér zamatát. A selymes barack és négy édes-savanykás almafajta természetes aromái kelnek életre minden egyes frissítő, kívánatos kortyban. Ha egy egyszerre gyengéd és édes italra vágysz, bátran ajánljuk figyelmedbe a Simon Gyümölcs őszibarack-almalevet. Fogyaszd egészséggel!
Arány: 75% alma – 25% őszibarack