A hagyományos marcipán két összetevő, a mandula és a cukor megfelelő elegye. Amíg a mandulában számos jótékony tápanyag van, addig a cukor ennek pont az ellentéte. Mi kivettük az egészségtelen cukrot és helyette valami jót/egészségeset adtunk hozzá. A Sukrin Marcipán a tápláló és ízletes kombinációt egy teljesen új szintre emeli. A 29 %-os rost- és mindössze 5 %-os nettó szénhidráttartalmával ez rendkívül jó hír az egészségtudatos marcipán kedvelők számára. És mert az összes üres kalória el lett távolítva, a kalóriatartalom több mint 30 %-kal kevesebb, a hagyományos marcipánhoz képest. - nincs hozzáadott cukor - természetes édesítőszerekkel (Sukrin és stevia) van édesítve - 90 %-kal kevesebb szénhidráttartalom, mint a hagyományos marcipánban - vegán Összehasonlítás a hagyományos marcipánnal: 100 g marcipánban kcal fehérje nettó szénhidrát cukor zsír rost Sukrin Marcipán 329 10 5 3 24 29 Átlagos marcipán 476 8 59 58 22 3 Összetevők: MANDULA (45 %), rost (oligofruktóz és polidextróz), édesítőszerek (eritritol és steviol glikozidok), víz, tartósítószer (kálium-szorbát). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Átlagos tápérték 100 g-ban: Kcal: 329, Fehérje: 9,6 g, Szénhidrát: 22 g, -amelyből poliolok: 17 g, -amelyből cukrok: 3 g, -nettó szénhidrát: 5 g, Zsír: 24 g, - amelyből telített zsírok: 1,8 g, Rost: 29 g