A húst, a halat és a zöldségeket finoman és zsír nélkül főzzük Állandó hőmérséklet a kiváló főzési eredményekért a cirkulációs szivattyúnak köszönhetően Hőmérséklet-szabályozás 0-95 ° C között
A húst, halat vagy zöldséget - megfelelő zacskókban vákuumban lezárva - óvatosan és zsírmentesen főzik állandó hőmérsékleten, így a vitaminok és ásványi anyagok megőrződnek és megőrződnek. A húsnak és a halnak ezután rövid "pörköltet" kapnak, így könnyű sült aromák alakulnak ki - és a tökéletesen elkészített ételek készen állnak.
A SOUS VIDE STICK Idő az Unold®-tól ideális partner ehhez a főzési módszerhez. Fazékban vagy más hőálló edényben 20 liter vizet melegít fel - a minimális magasság 18 centiméter legyen. Amikor a víz a kívánt hőmérsékleten van, a vákuumzárt étel beilleszthető. 1300 wattjával a Sous vide Stick Time pontosan +/- 0,2 Celsius fokig melegíti a vizet - a kívánt hőmérséklet 0,5 fokos lépésekben állítható be. A SOUS VIDE STICK Time erőteljes cirkulációs szivattyújának köszönhetően a főzési folyamat során a hőszint állandó marad. Az időzítő funkcióval (akár 60 óra) ellátva a természetesen BPA-mentes SOUS VIDE STICK Time automatikus kikapcsolást is kínál, ha a vízszint túl alacsony. A ferde LCD kijelző kellemes, így könnyen leolvasható az idő és a hőmérséklet.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Értékes vitaminok és tápanyagok maradnak az ételben Időzítő funkcióval (akár 60 óra) a tökéletes főzéshez Kényelmes, ferde LCD kijelző a jobb olvashatóság érdekében A hőmérséklet 0,5 ° C-os lépésekben állítható be A hőmérséklet pontossága +/- 0,2 ° C Automatikus kikapcsolás, ha a vízszint túl alacsony Fazekakhoz és hőálló. Legalább 18 cm magasságú hajók 20 liter vizet melegít fel Könnyen tisztítható BPA mentes
Műszaki adatok: Gyártói szín: Fekete, Ezüst · Méret, magasság: 404 mm · Méret, mélység: 100 mm · Méret, szélesség: 69 mm · Súly: 1.2 kg · Teljesítmény: 1300 W
Szállítás tartalma: Sous Vide Stick Time , Használati útmutató receptekkel.