A Collango Vegan Protein nem kevert növényi fehérje készítmény, kizárólag kiváló minőségű borsó fehérje izolátum felhasználásával készül. A növényi fehérjék közül a borsó fehérje rendelkezik a legjobb biológiai hasznosulási értékkel. (BV96) Szerintünk ez a legjobb növényi fehérje forrás!
A név kötelez, megszokhattátok, hogy a Collango egyet jelent:
- a minőségi alapanyaggal
- a magas hatóanyag tartalommal
- ismert és elismert alapanyag gyártókkal
- egyszerű adagolással
- kiváló ár- érték aránnyal
Collango Vegan Protein jellemzői:
- 1 adag: 25g
- 24 adag/kiszerelés
- 4 szuper ízben kapható
- Szója mentes
- Tejmentes
- Tojásmentes
- GMO mentes
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz,
- Hozzáadott mesterséges édesítőt nem tartalmaz¬*
- Szteviával édesítve
- Adalékanyagokat nem tartalmaz
- Hozzáadott B12 vitamint tartalmaz
- Hozzáadott L-metionin aminosavat tartalmaz
- Magas hatóanyag tartalom
- Gazdaságos kiszerelés
- Könnyen adagolható
- 100%-át tartalmazza az ajánlott eszenciális aminosavaknak
A borsó fehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag, kiváló aminosav összetétellel (AAS=0,96) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96%-át tartalmazza. (Protein and Amino acid requirements in human nutrition, Report of the Joint FAO/WHO/UNU Expert Consultation. WHO Technical Report Series 935, 2007).
A borsó fehérje további különlegessége, hogy egy szemi-esszenciális aminosavat is nagy mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli, azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső bevitel. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, aminek eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá, hogy a nitrogén-oxid prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét.
A borsó fehérje arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb a szója és a kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90% (az alapanyagra vonatkozik), míg emészthetősége 98%-os (Pr Tomé (INRA Paris), 2002).
A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a borsó fehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és koleszterin mentes. Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb problémát felvető egészségügyi téma. A borsó fehérje bizonyítottan csökkenti az éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet az étrend-kiegészítő terméknek. (Collaborative Project Cosucra Groupe Warcoing & Leatherhead Food International; The Perceived and Physiological Effects of Dietary Proteins and Peptides on Satiety; May 2008).
Összetétel: Natúr íz: borsó fehérje izolátum, L-metionin, cianokobalamin
Fogyasztási javaslat: Keverjen össze naponta 1 adag (25 g, 3/4 adagolókanál) port 200 ml vízzel vagy bármilyen növényi itallal.
Allergén információ: a termék allergén mentes! DE! Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, diófélék, zeller összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!