FULL SUN – BIOAKTÍV NÖVÉNYI SZÁRÍTMÁNYOK
Szervezetünk sokkal inkább függ az egészséges, minket támogató szinergista baktériumoktól, mint azt valaha is gondoltuk volna. Ezek a széles spektrumú baktériumtörzsek széles spektrumú táplálékot igényelnek. Ezek a törzsek nem most, hanem több tízezer évvel ezelőtt alakultak ki, és éppen ezért sokkal gazdagabb és szélesebb táplálékot kaptak, mint a mostani időkben.
Ezt próbáltuk pótolni ezzel a 36 összetevőből álló készítménnyel. Nagyon fontos, hogy a tápanyag megfelelő legyen, mert akkor ezek, a minket támogató szinergista baktériumok bármit képesek előállítani a szervezetünkben.
Ez egy új tudomány, amit úgy hívunk ma, hogy bio transzmutáció. A Full Sun porkeverék ezt a folyamatot támogatja.
Összetétel: akácia rost, citrus rost, cékla, almapektin, búzafű, kaporlevél, sütőtök,zellergyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág, kovaföld, sárgarépa, spenót, almarost, brokkoli, gyömbér, inulin, katángkóró, moringa, csipkebogyó hús, citromhéj, csalánlevél, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, petrezselyemlevél, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, máriatövis mag, torma, zöldtea, fahéj, chayenne bors, C-vitamin (L-aszkorbinsav), E-vitamin (D-L-alfa-tokoferil-acetát)
Nettó tömeg: 150 g
Felhasználási javaslat: napi 2×1 (1 adagolókanál = 5 g) adagolókanálnyi porkeverék vízben vagy cukormentes gyümölcslében elkeverve. Fogyaszthatjuk magukban, de akár ízlésünknek megfelelően keverhetőek is.
Recept ötlet:
- 1 adag Heaven Greens
- 1 tasak Mikrobiom 11
- 1 adag Full Sun
- 1 adag Probifiber
- ízlés szerint C-vitamin porkeverék
- 1 banán vagy 1 alma
- 3 – 5 dl tisztított víz
A technológiánk révén a búzafüvet úgy tudjuk szárítani, majd leporítani, hogy közben megőrizze értékes beltartalmát, a természet adta ízvilágát és színét.
Tiszta természet: 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.
A porból kiváló italok és ételek készíthetőek, elkészítésének csak a képzelet szab határt.
Amikor a port elkeverjük vízzel, akkor tökéletesen elegyedve, színe, illata, zamata szinte megegyező a frissen facsart lével, amit a növényből kinyerünk. A növény hatóanyagai biológiailag aktívak maradtak és szerves kötésben az egészségünk szolgálatába állnak.