Anyaga: Fogazott penge rozsdaálló, saválló speciális pengeacélból Zökkenőmentesen szegecselt műanyag fogantyú az optimális higiénia érdekében (nincs észrevehető átmenet)
Egy puha croissant eperlekvárral, friss fehér kenyér ropogós héjjal vagy egy kiadós gazda kenyér, plusz egy darab sajt és szalámi – ezek a hozzávalók egy ízletes villásreggelihez. A többcélú kés és kenyérvágó kés (kenyérszeletelő / bagettvágó) kemény kéreg és lágy tészta vágására használható anélkül, hogy összetörné azokat. Vágástechnika: A fogazott élnek köszönhetően a kés teljesen egyenesen vág anélkül, hogy a penge megcsúszna. A kéreg levágása után azonban ne törje össze a puha morzsát, hanem fűrészes mozdulatokkal folytassa a vágást, amíg a kenyérdarab el nem válik. Ezzel a technikával a kemény szalámi és sajt vágását is egyszerűvé teszi.A trendi kialakítású Classic Line késkollekció ideális mindenki számára, aki első otthonát rendezi be. A kiváló minőségű szintetikus anyagból készült fogantyúk rozsdamentes acél szegecsekkel kényelmesek és biztonságosak a fogásban. Illesztés nélküli kialakításúak, pengéik speciális acélból készülnek. Speciális pengeacélból (acélszalagból) készült késsorozat kezdőknek, fekete műanyag szegecses nyéllel. A penge magas és hosszú vágási képességgel rendelkezik. A speciális pengéjű acél konyhai kések bármikor könnyen és hatékonyan élezhetők. Új vágóélre szerelhető élezőrúd, élezőacél, késélező vagy fenőkő. A késeket minden egyes művelet után csap alatt le kell öblíteni. Alapvetően a Classic Line kései alkalmasak a mosogatógéphez. A WMF azonban a kézi mosást javasolja, hogy megvédje a kiváló minőségű pengéket a mechanikai sérülésektől.